Försäljning Hotell, Las Peñitas, Leon, Nicaragua, de la estación de policía 300mts al este

Försäljning - Cod. 37468

  • Typ: Hotell
  • Område: 592 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Fastigheten ligger i ett bostadsområde vid Las Peñitas Beach, i en liten fiskeby vid Stilla havet, omgiven av naturreservatet Juan Venado. Bara några minuter från den koloniala och berömda viktiga staden Leon, nära de största turist vulkanerna och 114 kilometer från huvudstaden och Managua flygplatsen.

Det nybyggda hotellet, öppet sedan februari 2016. Rummen inredda i Nicaraguas stil med moderna tendenser gör att gästerna känner sig unika, i en vänlig och avslappnad atmosfär. Noggrann uppmärksamhet och kvalificerad service är våra huvudprioriteringar.

Den vackra fastigheten levereras med 250m2 boyta som innehåller 5 dubbelrum med king size-sängar och eget badrum (de är förberedda för en lägenhet i ditt fall du behövde, eftersom är oberoende) balkonger och terrasser med havsutsikt, en restaurang med fullt utrustat kök, en stor palmerod med 2 nivåer för gäster med hängmattor, yoga däck, ett stugor med cyklar och verktyg, en vacker trädgård med palmer, kokosnötter, papaya träd, bananträd, citronträd, ananas, blommor, gräs mer utrymme för att bygga ytterligare 4-5 rum och pool, det totala priset är 592m2.

Vår lodge är utrustad med värmeisolering och antisismiska väggar, PVC-fönster och LED-belysning, med den bästa europeiska kvalitets- och säkerhetsvakt.

Hotellet inkluderar alla möbler, elpump, tvättmaskin, cyklar, madrasser, sängkläder, AC, lampor, bordsstolar, allt kök fullt utrustat ... allt du kan se är inkluderat! Du behöver inte spendera dina pengar eftersom allt är nytt och är i mycket bra förutsättningar.

Köp en topprankad och prisbelönt Lodge på många kända webbsidor, alla rättigheter och licenser uppdateras. En spritlicens kommer med försäljningen.

Om du är intresserad, kontakta säljaren via formuläret

Förhandlingsbart pris

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB