Försäljning Hotell, Leon, Leon, Nicaragua, Carretera a Poneloyas

Försäljning - Cod. 34927

  • Typ: Hotell
  • Område: 2000 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Detta hotell *** Restaurant Boutique är en charmig gömställe. Beläget vid dörren till León, revolutionen, erbjuder denna tropiska oas 10 sovrum (6 bungalows / 4 sovrum), 10 badrum, ett vackert öppet restaurangområde inbäddat i mitten av en omsluten terrass med vacker utsikt över trädgården och en av de största poolen i staden. Gästerna kan vakna till musiken från de många fåglar som kallar denna trädgård sitt hem och kan få din dag till ett slut på avkoppling i den klara blå poolen. Detta hotell är en dold pärla!

Ett perfekt tillfälle för en investerare eller ett par / familj som vill ha en livsstilsbyte och njuta av livet i troperna. Du kommer att älska denna lilla nyckelfärdiga hotellbutiksaffär i det trevligaste samhället Sutiaba i Leon, 5 minuters rida från barer, restauranger och huvudattraktioner i staden och på vägen till närmaste stränder i Las Penitas och Poneloya (15 min med bil). De första vulkanens vandringsleder är 45 min åktur från hotellet .... Leon ligger 1h15 minuter från huvudstaden, Managua och 1h45 från den internationella flygplatsen.

Att ha en hård tillgång som är verksam inom den växande turistindustrin i Nicaragua är en solid investering som sannolikt kommer att öka sitt värde övertid. Detta operativa hotell och restaurang är mycket väl rankat: 9.2 / 10 på Booking.com och numero 2 på Tripadvisor och listas på många webbplatser och reseguider runt om i världen, inklusive Ulysse och Petit Fute franska guide.

Nyckelfärdig försäljning inkluderar en mobilvänlig webbplats, online bokningssystem, all inredning, innehåll och utvecklingspotential.

Dessutom är den nyligen renoverade ägaren bostad (3 sovrum, 2 badrum, kök, utomhus matsal / vardagsrum och en pool) sida vid sida till hotellet men inte ingår i priset på hotellet. Om vi ​​är intresserade kan vi skicka bilder och pris. Det är väldigt bekvämt att ha sitt eget hus och privata område men tillräckligt nära verksamheten samtidigt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB